Galéria képei

Console War

Ez egy szubijektív véleményformáló blog lesz az újgenerációs gépek „harcáról”. Felidézzük a régi, nyomon követjük az új eseményeket.

A csoda megtörtént !

2008.01.10. 20:00 :: Rellik
































Nos igen a hír igaz, sikerült, megcsinálták, hurrá !!

Sikerült a többszázmillió konzolt eladó Sony-nak, az általuk amúgy lenézett, Sony fanok által „megsülüűbergagyiszebbplay3-mon”nevezett konzolt, az az Xbox360-at kemény plusz 25%-al több eladott PS3-al porig aláznia. Sajnos a hír csak idáig szép a PS fanoknak, ők ne olvassák tovább.  Ugyanis a  fantasztikus eredmény csupán december utolsó hetében sikerült elérni, és nem is tartott sokáig, a friss eladások szerint 60 másodperc leforgása alatt, kicsiny földbolygónkon: 29db Wii, 18db Xbox360, és 11db PS3 fogy jelenleg. No de ne vegyük el a Sony sikerét, inkább idézzünk fel még néhányat!

Ott van rögtön az angliai premier, rengeteg  fogyott… az első héten, után mindössze 80%-al estek vissza az eladások, vagy a közelmúlt nagy slágere az „olcsó” 40 GB Playstation, ezt is nagyon vitték a szerencsétlen vásárlók, amíg a köztudatba be nem került, hogy a 40-es szám nem csupán a GB-ok számát, de a meghibásodási arányt, és a szervizbe töltendő hetek számát is jelöli egyben : (

Akárhogy is nézzük, nem csupán az 1 éves előnye miatt vezet az Xbox, ha megnézzük a konzolok MEGJELENÉSÜKTŐL SZÁMÍTOTT EGY ÉVIG terjedőleg az eladásokat, akkor is 1 millióval több Xbox fogyott mint PS3, és a különbség nem hogy csökkenne, hanem cikk végig olvasásával eltöltött idő alatt is csak nőtt. Így kérdésessé válik, vajon mikor dolgozza le, ha egyáltalán ledolgozza a PS3 7 milliós hátrányát ??

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása